creative-frames
creative-frames

4.36 | 5.00 Reviews

Costumer service

Canvas klassiek en tijdloos materiaal


Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Over het canvas doek

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame. Om de stevigheid voor minimaal 10 jaar te garanderen, wordt het canvas over elkaar heen gevouwen. Dit zorgt voor een kleine verdikking in het doek, maar voor een zeer lange levensduur.

Our talented photographers are dedicated to creating
beautiful and unique artworks with cannabis as their theme

From detailed botanical illustrations to vibrant and colorful abstracts, their work is sure to impress and inspire. We are proud to showcase their amazing work on our website and hope that you enjoy browsing through their collections as much as we do.

Een greep uit onze producten

error:
Privacy instellingen
 
Door op “Ik ga akkoord” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van de websiteervaring, en analyseren van websitegebruiken om te helpen bij de juiste marketingdoelstelling.