creative-frames
creative-frames

4.36 | 5.00 Reviews

Costumer service

Haarscherpe prints op duurzaam hout


Breng een beetje natuur in je huis en kies voor het materiaal hout. De houtstructuur is goed te zien door de print heen. Combineer een stukje natuur met prachtige werken uit onze collectie. Alle houtprints hebben een geïntegreerd ophangsysteem, waardoor zij plat aan de muur kunnen worden bevestigd.

Over het product

Natuurlijk gebruiken we duurzaam hout. Het hout dat we gebruiken is zowel FSC- als PEFC-gecertificeerd. Het hout wordt duurzaam gewonnen, en voor elke boom die gekapt wordt, wordt een nieuwe geplant. Het hout dat wij gebruiken is een natuurproduct van hoge kwaliteit en daardoor krijg je een super scherpe print. In het materiaal kan het voorkomen dat er knoesten, scheuren, zichtbare houtstructuur en kleurverschillen zijn. Dit hoort juist bij het product, zo krijgt jouw nieuwe kunstwerk een extra authentieke uitstraling!

Our talented photographers are dedicated to creating
beautiful and unique artworks with cannabis as their theme

From detailed botanical illustrations to vibrant and colorful abstracts, their work is sure to impress and inspire. We are proud to showcase their amazing work on our website and hope that you enjoy browsing through their collections as much as we do.

Een greep uit onze producten

error:
Privacy instellingen
 
Door op “Ik ga akkoord” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van de websiteervaring, en analyseren van websitegebruiken om te helpen bij de juiste marketingdoelstelling.