creative-frames
creative-frames

4.36 | 5.00 Reviews

Costumer service

Verzending & Levering

Onze snelle levering garandeert dat u binnen drie tot vijf werkdagen geniet van uw aankoop. Dit doen wij door gebruik te maken van PostNL, een van de meest betrouwbare vervoerders in Nederland. Met onze standaard verzending via PostNL hanteren wij een tarief van slechts € 8.90, wat betekent dat u uw producten snel en betaalbaar kunt ontvangen. Als u echter een specifieke vervoerder heeft waar u liever mee werkt, zoals DPD of UPS, dan zijn wij uiteraard bereid om daar rekening mee te houden. Onze flexibele benadering zorgt ervoor dat wij altijd proberen aan uw specifieke verzoeken te voldoen, zodat u een optimale ervaring krijgt met onze levering.

 

Niet thuis bij een bezorging

Bent u niet thuis terwijl uw pakketje bezorgt wordt, geen probleem. De postbezorger zal het pakketje weer mee terug nemen. Het pakketje wordt een andere dag weer aangeboden. bent u weer niet thuis dan krijgt u een bericht in uw brievenbus of sms van de bezorger om uw pakketje af te halen.

error:
Privacy instellingen
 
Door op “Ik ga akkoord” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van de websiteervaring, en analyseren van websitegebruiken om te helpen bij de juiste marketingdoelstelling.